Чаровната Флорънс Пю заблестя със специална дама до себе си

Чаровната Флорънс Пю заблестя със специална дама до себе си

Освен че зашемети с появата си на червения килим във Венеция, Флорънс Пю умили всички с избора си на придружител за филмовия фестивал.

В понеделник вечер 26-годишната актриса присъства на премиерата на филма „Не се тревожи, скъпа“, в който играе главна роля, и взе със себе си не кой друг, а своята баба Пат!

Още при пристигането си във Венеция британката сподели снимка в своя Instagram профил, на която я виждаме хваната за ръка с 85-годишната дама.

Пат по-късно се присъедини към своята внучка на червения килим, облечена изцяло в бяло и с шал на едри розови цветя. С широка усмивка на лицето Пат видимо се радваше на вниманието от страна на Пю и фотографите.

Флорънс Пю и 85-годишната ѝ баба завладяха червения килим във ВенецияФлорънс Пю и 85-годишната ѝ баба завладяха червения килим във ВенецияФлорънс Пю и 85-годишната ѝ баба завладяха червения килим във ВенецияФлорънс Пю и 85-годишната ѝ баба завладяха червения килим във Венеция

Гостувайки на предаването на Беър Грилс “Running Wild With Bear Grylls: The Challenge”, актрисата описа своята баба като „донякъде пристрастена към адреналина“. Пю сподели още, че ходят заедно на катерене и на 85 години Пат все още обича активностите на открито.

Наскоро Пю сподели с последователите си в Instagram кадър с баба си, на който ги виждаме по време на разходка. „Тя е елегантност, тя е грация, тя е баба Пат“, написа актрисата в публикацията.

Актрисата спомена баба си и в интервю за септемврийския брой на Harper’s Bazaar, адресирайки критиките към разкриващата гърдите ѝ рокля, с която се пови в Рим за ревю на Valentino. „Отидох да видя баба ми и тя каза: „Каква е цялата тази работа със зърната ти?“, сподели Флорънс и обясни още, че реакцията на Пат е била да ахне: „Защото роклята беше толкова красива.“

Британската актриса не разочарова и с визията си на Филмовия фестивал във Венеция, за която отново заложи на модел от Valentino. Пю изглеждаше приказно в полупрозрачна черна рокля с бухнали ръкави и дълъг шлейф, обсипана с блестящи мъниста./Edna. bg