Mr.Bricolage с второ дарение за Профилакториума в Перник

Mr.Bricolage с второ дарение за Профилакториума в Перник

Mr.Bricolage направи своето второ дарение на Специализираната болница за продължително лечение и рехабилитация в Перник. Дарението е под формата на стоки – санитария, инструменти за боядисване, грунд, подови настилки и осветителни тела и е на стойност  5000 лева.

Дарението ще бъде използвано за ремонта на 9 болнични стаи от втория етаж на здравното заведение, където се намират пациенти за рехабилитация и продължително лечение, след прекаран инсулт и други неврологични заболявания. Ремонтът ще се извърши на части като по този начин ще се подобрят битовите условия за лежащо болните, поясни директорът на здравното заведение Емил Ненков.

Mr.Bricolage направи своето първо дарение на СБПЛР – Перник преди една година, когато бяха ремонтирани 3 болнични стаи. Това беше принос за позитивната атмосферата в лечебното заведение, с което се подобри качеството на грижа за пациентите и бяха създадени по-големи удобства за персонала, припомни Нейков.

Пожелаваме успех на Mr. Bricolage в предстоящото откриване на нов магазин в град Перник, което вероятно ще е на 30 септември, пожелаха на своите дарители от управата на Профилакториума.