Само трима кандидатите за депутати от „Възраждане“ в Перник

Само трима кандидатите за депутати от „Възраждане“ в Перник

Кратката листа на кандидатите за народни представители в новия български парламент бе представена на пресконференция днес. Водач отново е бизнесменът Димо Дренчев, лидерът на общинската структура на „Възраждане“ в Перник Павел Павлов е втори, а секретарят на партийната структура Радослав Червенков е трети.

Листата ни е кратка, но в нея са само проверени и честни хора, които не са компрометирани с нищо и никога няма да си позволят да поставят над всичко собствената си изгода. Уверен съм, че спечелим ли депутатско място в бъдещото Народно събрание, ще поставим над всичко интересите на хората от региона, заяви Павел Павлов. А такова е становището и на съмишлениците му.

Никога не съм разчитал на държавна заплата, заяви водачът на листата Дренчев, който е на 43 години и развива собствен бизнес. Той твърди, че добре познава проблемите на Пернишко, тъй като за втори път е водач на листата на „Възраждане“ от 14-ти МИР. Димо Дренчев е завършил СУ и НБУ, има допълнителни специализации в Германия и Австрия. Баща е на три деца – две момчета и едно момиче. Той е от основателите на „Възраждане“. Ако бъде избран за народен представител, ще работи усилено за подобряване на жп транспорта, здравеопазването и образованието. Не може цели райони от областта да нямат медицинско обслужване, недопустимо е областен град като Перник да няма денонощна аптека, подчерта Дренчев.