Съпругата на убития в Делта Хил швейцарец имала лични отношения с убиеца му

Съпругата на убития в Делта Хил швейцарец имала лични отношения с убиеца му

Съпругата на убития в „Делта Хил“ швейцарски бизнесмен е имала лични и служебни отношения със задържания във връзка с извършеното престъпление мъж. Това стана ясно на днешната пресконференция, която прокуратурата даде в Перник, на която присъства и съпругата на убития.

Окръжният прокурор Аделина Алексиева потвърди, че тази сутрин е бил арестуван заподозрян за убийството на швейцарския гражданин.

Както вече информирахме, 57-годишен мъж, с постоянен адрес в столицата, е  задържан тази сутрин за убийството на швейцарския бизнесмен  Удо Ланге, който живее със съпругата си във вилното селище Делта Хил.  Той е работил в пекарната в столицата, която е била собственост на съпругата на Удо Ланге – Елизабет Ланге.

По информация от прокуратурата, за сега заподозреният не е направил самопризнания. В момента  той е с 24 часов арест, като предстои той да бъде удължен и да се поиска най-тежката мярка за неотклонение- задържане под стража.

От прокуратурата за сега отказват да назоват с какво оръжие е извършено престъплението. По неофициална информация, става въпрос по всяка вероятност, за тънък шиш. Нараняването е засегнало белия дроб, което е довело до смъртта. Бизнесменът е намерен в гаража на семейния дом. Не е бил местен, нито преобличан, както беше коментирано преди два дни. Съпругата на убития по това време е била в дома. Тя също е дала показания, които са следствена тайна, подчертаха от обвинението.