Инж. Любомир Бонев официално се оттегли като водач на листата на „БСП за България“ за 14 МИР Перник

Инж. Любомир Бонев официално се оттегли като водач на листата на „БСП за България“ за 14 МИР Перник

Водачът на листата за кандидати за народни представители за 48-то Народно събрание от коалиция „БСП за България“ на 14 МИР Перник, инж. Любомир Бонев, в позиция до медиите поясни аргументите си за оттеглянето му като водач на листата.

Ето какво написа той:

„Скъпи съграждани и приятели, моите професионални качества и лични ценностни разбирания ми дават самочувствието да мисля, че съм полезен за хората, за общините в област Перник и за града ни, чрез моята работа, усилие и съдействие. Многократно съм показал и доказал с работата си  и с обществената ми ангажираност като цяло до момента, своя професионализъм, както и желание да допринеса за развитието на общините в Перник. 

Всеки един от нас, който милее за развитието на региона, за просперитета на общините, за по-добрия живот на хората, може и е длъжен да прави това, независимо на каква позиция се намира.

Твърдо вярвам, че в този сложен за страната ни момент, когато ни очакват поредица от предизвикателства и въпроси, на които да се намери решение, най-важното нещо е да бъдем единни, да бъдем обединени, да бъдем преди всичко хора. Моето разбиране за екипност и работа за развитието на региона ни донесоха успехи през годините и доведоха до резултати, които всички днес виждаме. 

Взех решение и депозирах моето оттегляне от първото място в листата, като благодарих на Националният съвет на БСП за оказаното доверие и номинирането ми за водач  в 14 МИР Перник. 

Ще продължавам да влагам усилия и енергия в работа за подобряване на просперитета на град Перник и общините в областта, за развитието на региона и за по-добър живот на хората, и съм сигурен, че заедно можем да постигаме много и занапред“.

С УВАЖЕНИЕ :

д-р инж. Любомир Бонев