Младежи облагородяват парково пространство в „Изток“

Младежи облагородяват парково пространство в „Изток“

Младежите от ГЕРБ – Перник с поредна акция, с която облагородиха парковото пространство и поставиха три чисто нови пейки в местността „Ладовица“ в кв. „Изток“, където по традиция всяка година на  Еньовден се провежда традиционният Регионален фестивал на любителското творчество.

В навечерието на празника младите хора почистиха района и се заеха с обновяването и боядисването на още пет пейки, за да създадат по-добри условия за гостите на фестивала, който събира самодейни състави от цяла Югозападна България.

Жителите на квартала приветстваха младите хора за прекрасната инициатива и изразиха надежда перничани този път да опазят направеното.

„Щастливи сме, че успяхме да придадем по-свеж и приветлив вид на това парково пространство, което се посещава от много хора. Ще продължим да се грижим за различни кътове за отдих, за да бъдат по-привлекателни за нашите съграждани“, сподели младежкият лидер на ГЕРБ-Перник Рая Благоева и пожела всичко, което  е направено с много труд и желание – наистина да бъде опазено.