ТВ водещ напусна бТВ

ТВ водещ напусна бТВ

Една от големите звезди на bTV – Денислав Борисов, напусна изненадващо медията.

Перничанинът, израснал в Радомир, е решил да се премести в съвсем друг бранш. Какъв е той, засега Денислав го пази в тайна.

Факт е, че от три дни Денислав не чете новините нито в сутрешния блок, нито по обед. Засега Борисов има временен заместник.

Водещият започва работа като стажант в BBT, а след това е репортер и водещ на актуално предаване в същата телевизия. На 20 години води новини, а по-късно води и делничен сутрешен блок. Става част от екипа на Би Ти Ви през 2010 година, а през февруари 2015 – водещ на сутрешните емисии на новините.

Като репортер отразява голяма част от извънредните и бедствени ситуации в последните години – предавал е от наводненията в Бисер, Аспарухово и Мизия, както и след земетресението в Перник. Част от значимите му репортажи са “В какво се превръща културата“, “Двойници“ и “Истински приказки“.

Денислав Борисов е награден от Асоциацията на българските авиокомпании за отразяване на авиационния бранш и новостите при ръководството на въздушния трафик над страната./ News2.bg