Дарина Павлова шокира

Дарина Павлова шокира

 Дарина Павлова отново е на крилете на любовта и този път определено ще предизвика бурни реакции с новата изгора в живота си, защото той е в пъти по-млад от нея.

Вдовицата на Илия Павлов показа колко е щастлива с новата си любов на снимка, качена в социалните мрежи. Кадърът е от рождения й ден, с който Мадам Мулти влезе в юбилейната си 60-годишнина.

Дарина Павлова почерпи десетина души в лъскав ресторант, но отдели специално внимание само на един от тях. Той седеше до нея от лявата страна на масата като символ, че е най-близо до сърцето й.

Павлова сияеше от щастие и подскачаше като ученичка, докато й поднасяха двуетажната торта с бял шоколад и ягоди. Танцуваше с горящите фойерверки в ръцете и палаво гледаше към своя кавалер. Тя толкова се бе разгорещила от вълнение, че горната част на черния й тоалет бе разкопчан и така се разкриваше чудесна гледка – скъп дантелен сутиен, в който бе закачила розова роза между гърдите.

Човекът, който кара Дарина Павлова да изживява втора младост, се нарича Джовани Анджолини. Той е роден през 1981 г., което значи, че е с 18 г. по-млад от българката. Завършил е медицина, специализирал е ортопедия и травматология. Работи на пълен работен ден в италианска болница. През 2015 г. става известен от участието си във „ВИП Брадър“, където го избират за най-горещия лекар, пише „Телеграф“.

Профилът му в социалните мрежи е изпълнен с разголени кадри, на които щедро показва тялото си за грях. През март медиите на Ботуша писаха, че е утешавал тв водещата Мишел Хунцикер след раздялата й с моден предприемач, а най-дългата му връзка е продължила цели 13 г. – приятелката му го зарязала след излизането му от Къщата заради флирт с една от съквартирантките. News2.bg