Перничани могат да видят предпремиерата на българският филм „Бягство“

Перничани могат да видят предпремиерата на българският филм „Бягство“

На 12 май / четвъртък / ще се състои предпремиерата на българският филм „Бягство“ в CineLand Mall Pernik, където ще присъства част от актьорския състав. Всички киномани ще могат да се снимат с любимите си актьори, да поговорят с тях за филма, както и да вземат автографи. Срещата ще е след края на първата прожекция от 18:45 и преди началото на втората от 21:15. На фен срещата ще присъстват Алекс Кендеров, Снежана Макавеева и Венци Сариев.

„Бягство“ е третия филм на режисьора Виктор Божинов. След „Възвишение“, достигнал до 141 672 зрители в кината и „Голата истина за група Жигули“, с бокс офис от над 1,4 милиона лева и близо 154 000 зрители, сега предстои филмът „Бягство“, който се очаква да продължи положителната тенденция за касов и зрителски успех на Божинов.

В „Бягство“, група приятели се местят в изоставено селище в Родопите. Те пушат трева, слушат музика и практикуват биологично земеделие, финансирано по програма на ЕС за презаселване на обезлюдени села. В един момент към тяхната група се присъединява млад непознат. Дани не само е избягал от рехабилитационен център за наркозависими, но също така знае повече, отколкото трябва. Започва лов на беглеца, последван от безмилостен конфликт, който заплашва с пълно унищожение.