В ОДК тръгна „Танцов фитнес с Катето”

В ОДК тръгна „Танцов фитнес с Катето”

В пернишкия ОДК стартира „Танцов фитнес с Катето”. В него могат да се включат всички на възраст 15-29г., съобщиха от Международен младежки център- Перник.

Катерина Костадинова е сертифициран преподавател от Международен танцов съвет ЮНЕСКО. Започва своят танцов път още на 4 години, в родния ни Перник в ТФ „Екстрийм шоу“, като от тогава се обучава в най-различни стилове: модерн, контемпорари, джаз и хип-хоп, където се задържа и до ден днешен.

През годините, Катерина взима уроци от редица популярни имена във всички направления на танцовото изкуство, сред които Димитър Георгиев(Jimmyboy), Димитър Желев(Dzh), Реми Тоин, Елена Коларова, Васил Золумов, Кирил Костадинов, Риолина Топалова, Васил Дипчиков, Филип Миленков, Валери Миланов, Мартин Асев, Виктория Димитрова(Goldy), , Милен Данков, както и Daniel Mutton,(England), Mark Espinosa(Mexico), Toby Deedaran, Wade Layonn, Mary Kozlova, Stockos, Margaritte Mbole(France), Gary Abbott, Ирина Дубровина (Казахстан) и редица други.

“Не само за танцьорите, но и за всички, които държат на тялото си и вътрешното си усещане, е важно да се стараем да се държим в тонус и да се грижим за себе си. В часовете, които ще прекараме заедно, ще наблегнем именно на това – изграждане на желание за грижа за тялото, тонизирине, здравословно движение и “изхвърляне” на ненужното напрежение.

Тренировките ще обхванат подготовка на телата, интензивни движения на свежа музика, както и упражнения за стягане на различни части от тялото.

Не е нужно да имате каквато и да било предварителна движенческа култура – нивото е отворено, подходящо за всички, ще градим и надграждаме заедно. Очаквам ви с нетърпение!” – споделя Катето.