Кметът Владимиров поздрави пернишки спортисти с поредния им успех на международен форум

Кметът Владимиров поздрави пернишки спортисти с поредния им успех на международен форум

„Вие сте гордост за нашия град и с успехите си на първенството донесохте много положителни емоции на перничани. С вашето постоянство и дисциплина вие сте един достоен пример. Благодарение на тези две качества и труда на вашите треньори успехите за пернишкия спорт стават все повече“.

Това каза кметът на Перник Станислав Владимиров на пернишките спортисти, които представиха България на Европейското първенство по таекуон-до ITF в гр. Пореч, Хърватска и наредиха страната ни на трето място в крайното отборно класиране.

Той връчи благодарствени плакети и книги свързани с Апостола на свободата Васил Левски на всички 29 участници в първенството.

Треньорите на трите клуба Иво Иванов, Кристиян Игнатов и Калин Мирчев благодариха на Община Перник за подкрепата към спортните клубове в града.

 „Усилията, които полагате не остават незабелязани. Вярвайте, че има хора, които се радват истински на успехите ви и не спирайте да се усъвършенствате, защото невъзнаграден труд няма“, обърнаха се те към пернишките спортисти.