От първо лице: Биляна Гавазова сподели цялата истина за напускането си от БТВ

От първо лице: Биляна Гавазова сподели цялата истина за напускането си от БТВ

Биляна Гавазова най-накрая даде своята гледна точка за внезапното си напускане от БTВ. Снощи тя реши да сподели с последователите си в социалните мрежи емоционален пост, в който си изля душата. Така тя сложи край на слуховете за скандал между нея и шефа на новините Антон Хекимян, който бил причина за изненадващото напускане.

Ето какво каза водещата по горещата тема:

„Обичам и Благодаря! Това са думите, които искам да споделя най-силно с вас в този момент….Благодаря за подкрепата, за грижата, за търпението в изминалите дни.

И затова, че ме наричахте „добър човек“…Дано е така! Обичам семейството си. Обичам изгревите….и ценя всеки един ден от изминалите над 11 години в БТВ! В края на една глава се сетих за „началото“ на тази доста вълнуваща история. За хората, които първи повярваха в мен и ми подадоха ръка. Колко важно е да получиш ШАНС, ВЪЗМОЖНОСТ и ДОВЕРИЕ…

Учих се от най-добрите. И пак ще кажа Благодаря! Обичам истината, затова ще бъда честна с вас…Тръгвам си сама и по собствено желание от „Тази сутрин“. Решението ми не беше лесно и не е емоционално. .Причините?! Имам нужда от промяна, от нови хоризонти и от още изгреви, които да ме вдъхновяват за НОВОТО.  .Важно е човек да работи с цялото си сърце и от сърце, защото журналистиката е свобода и призвание. Вярвам в това! В тези над 4000 дни и над 96 360 часа в нюзрума на БТВ създадох приятелства, натрупах чудесни спомени и научих своите малки уроци. Благодаря за всяка секунда ефирно време и за шанса да бъда полезна с моето второ дете, рубриката „Чети етикета“. Обичам Sinatra…:)

/ За какво е човек? Какво има той? Ако няма себе си, значи той няма нищо. Да каже нещата, които наистина чувства…/Продължавам да следвам своя собствен път! Пожелавам успех на целия екип на БТВ и на „Тази сутрин“ по БТВ. Златимир Йочев, вярвам в теб!“, написа бившата водеща, а думите й за новото начинание породиха спекулации, че може би ще стане част от политическия пи ар на нова партия. / Marica.bg