Курортен комплекс “Мальовица” посреща на 18 декември първите гости за този зимен сезон!

Курортен комплекс “Мальовица” посреща на 18 декември първите гости за този зимен сезон!

 Броени дни остават до откриването на зимния сезон в курортен комплекс „Мальовица” който през последните години изцяло промени облика си. Освен ново осветление на ски пистите, гумена ски лента, учебен плац, въртележка за най-малките и други изненади, гостите на хотела, който се намира в близост до пистите, ще бъдат посрещнати и в изцяло ново крило, новоизграден спа център и ремонтиран ресторант с обновено меню.

„Най-голямата гордост на хотел „Мальовица” е релакс центърът, който успяхме да изградим изключително бързо. В спа центъра гостите могат да се отдадат на релакс в парна баня, сауна, солна стая, топли шезлонги и други екстри, които ще помогнат на гостите да си отпочинат и да се отпуснат след дълъг снежен ден, и след натоварваща работна седмица. С пускането на спа центъра вече мога да кажа, че хотел „Мальовица” предлага всички най-важни удобства, които всеки клиент търси, когато избира място за своята почивка!“,  каза Янко Аврамов.

Ресторантът на хотел „Мальовица” също е изцяло ремонтиран, разширен е и екипът от готвачи, който се грижи гостите да получават качествена, вкусна и добре презентирана храна. Шеф готвачът на хотел „Мальовица” е сред най-добрите в района и е обещал съвсем скоро да представи модерно меню със специалитети както от българската национална кухня, така и с предложения за вегетарианци и здравословни ястия.

От скоро гостите на комплекса могат да използват и новата гумена ски лента, която свързва емблематичната Меча поляна, до която водят ски пистите, с хотел „Мальовица” Благодарение на новото съоръжение планинарите и скиорите, които изберат да нощуват в хотел „Мальовица”, ще спестят заобикаляне зад Централната планинска школа.

Курортен комплекс „Мальовица” се състой от 3 ски писти, няколко хотела, Планинска школа с прилежащ музей и емблематичната Меча поляна, от която водят началото си много планинарски маршрути. Вече две години курортен комплекс „Мальовица” събира все повече любители на ски спортовете и планинарството, заради обновените ски писти и подобрените условия в хотелската база на курорта. Впечатление прави интересът от страна на семейства с малки деца заради отличните условия, които предлага учебната писта.

На 18 декември, от 10:30 часа, предстои откриването на зимния сезон в курортен комплекс „Мальовица” с участието на Боби Ваклинов. От курортен комплекс „Мальовица” обещават на гостите си много танци, игри и забавления през целия ден и най-важното – безплатни ски писти!