Грейна красива коледна елха и в най-големия квартал на Перник- „Изток”

Грейна красива коледна елха и в най-големия квартал на Перник- „Изток”

Грейнаха приказно красивите коледни светлинки на елхата на ул. „Ленински проспект” в най-голямото кметство в община Перник- „Изток”.

И както повелява традицията, тържественото запалване на светлините беше съпроводено с празнична заря. Малчуганите, които присъстваха на запалването на елхата и смаяно гледаха празничната заря,  получиха коледни играчки.

„Коледа е един от най-светлите християнски празници,  на който по традиция цялото семейство се събира около трапезата. Накарайте своите близки да се почувстват обичани и ценени! Коледа идва, а с нея и надеждите за по-добър свят,  повече усмивки,  сбъднати мечти,  мъдрост и смирение, които да направят живота ни прекрасен!Коледа е повод да простим на хората,  които обичаме и да дадем път на тези, които се борят, за да постигнат целите си! Бъдете живи и здрави,  правете добрини! Весели празници!“, пожела кметът на кметство „Изток” инж. Десислава Стоянова.

 Тя сподели, че заслугата за красивата коледна украса на елхата е на фирма „Трелеборг”  която се намира на територията на кметство „Изток”. Тя не само е осигурила украсата, но нейни работници са я поставили.