Това е листата на коалиция „Изправи се БГ! Ние идваме!” за 14 МИР-Перник!

Това е листата на коалиция „Изправи се БГ! Ние идваме!” за 14 МИР-Перник!

Водач на листата на „Изправи се БГ! Ние идваме!“ за 14МИР – Перник е Сузана Теофилова. Тя живее в Перник, където развива собствен бизнес в сферата на онлайн и офлайн търговията. Бакалавър е по специалността „ПР и журналистика”, специализирала е в академии по Бизнес и предприемачество- 9 Academy, както и Дигитален Маркетинг – Soft uni, Digital Pro. Работила е в сферата на медиите и образованието.  Участвала е в множество Еразъм програми по света с фокус върху наболелите обществени проблеми на младите хора в ЕС. Инициатор на редица литературни събития в областта и учредител на литературен клуб Дом на книгата – град Перник. Учредител е на литературен клуб Дом на книгата – град Перник. Нейното мото е:” Ние, българите, заслужаваме да вървим изправени, с гордо вдигнати глави”.

Адвокат Силвия Иванова е 2-ра в листата на коалиция на „Изправи се БГ! Ние идваме!“ . Тя е завършила висше юридическо образование и е магистър по специалността  „Право”.  Развива своята адвокатска практика в сферата на гражданското, административното, търговското, облигационното и семейното право. Защитавала е в съда правата както на обикновените жители на областта, така и на представителите на бизнеса. Организирала е и активно е участвала в множество граждански инициативи в община Радомир.

Иван Боянов е 3-ти в листата на „Изправи се БГ! Ние идваме!“  Роден е в град Перник. Живее в град Брезник, където работи в счетоводна  фирма. Той е магистър по право. В момента изучава втора магистратура по счетоводство в УНСС София. Стажа си като юрист е провел при г-жа Мая Манолова, когато тя е била омбудсман на България.

Ралица Игнатова е 4-та в листата на „Изправи се БГ! Ние идваме!“  Родена е в град София. Живее и работи в област Перник. Бакалавър е по специалността „Счетоводство и контрол”. Има две магистратури- по „Бизнес финанси” и по „Корпоративен мениджмънт”.  В момента е земеделски производител в сектор „Животновъдство“ и развива своята дейност на територията на община Ковачевци. Тя е активен дарител на сдружения с нестопанска цел, които се грижат за деца сираци.

Инж. Мирела Манолова Кирилова е 5-та в листата на „Изправи се БГ! Ние идваме!“ Родена е и израснала в град Перник, където живее и работи. Завършила е висше техническо образование, специалност „Металургично оборудване“. Работила е 10 години в предприятията „Стомана“ и „Благой Попов“. В момента е мениджър бизнес развитие в една от най-големите в света козметични компании. Развива своя екип на територията на област Перник. Тя е активен участник в гражданските протести във връзка с водната криза в град Перник, с ясно изявена позиция и визия за промяна.

Веселин Петров е 6-ти в листата на „Изправи се БГ! Ние идваме!“ Той е семеен, с едно дете.  Завършил е специалност  „Микроелектроника” в Институт по Машиностроене и Електротехника.  От 12 години работи като Ръководител екипи в международна логистична компания. Той е областен координатор на „Изправи се.БГ! Ние идваме!” за област Перник.

За тях председателят на коалиция „Изправи се БГ! Ние идваме!” – Мая Манолова каза: „В пернишката листа за предстоящите парламентарни избори няма парашутисти. Всички кандидати за народни представители са местни хора, професионалисти в своята област.  Аз съм сигурна, че този път Перник ще има свой депутат от квотата на „Изправи се БГ! Ние идваме””.