Драгичево вече има своя надпис

Драгичево вече има своя надпис

Дългоочакваният надпис „Драгичево“, който грее в нощните часове, вече е факт. За това съобщи кметът на най-голяьмото село в община Перник Виктор Викторов. На фейсбук страницата на Драгичево той написа: „Здравейте, приятели! Ето това е резултатът от съвместните ни усилия и провеждането на благотворителната инициатива. Днес бе монтиран дългоочакваният надпис „Драгичево“, който ще посреща гости и жители на селото. Още веднъж изказваме огромната си благодарност към всички Вас, които се включихте в кампанията ни. Вярваме, че занапред ще продължим да работим в екип, за да подобряваме село Драгичево!“

Припомняме, че благотворителната акция бе проведена през февруари тази година. Продадени бяха над 30 спортни артикула, а събраните пари надхвърлиха 3 800 лева. Най-скъпият спортен артикул, продаден тогава, бе клубна топка на ЦСКА, подписана от всички футболисти след победата над швейцарския Базел. Топката бе купена за 280 лева. Търгът се радваше на изключителен интерес, а в него участваха дори наши сънародници от Чикаго. Наистина се чувствам щастлив че толкова хора се отзоваха и най-вече , че успяхме да си свършим работата, каза тогава Викторов.

Сега кметът на Драгичево се гордее както с реалзираната мечта, така и с приключения частичен ремонт с подсмяна на плочките и ивиците на площада пред кметството, така и с началото на изграждането на игрище с изкуствена настилка в двора на ОУ „Св.Св. Кирил и Методий“. Средствата за изграждане на спортното съоръжение са отпуснати от Община Перник със съдействието на общинския съвет, уточни Викторов.