Изграждането на търговско-развлекателен център на ФАНТАСТИКО, в Перник, напредва с бързи темпове

Изграждането на търговско-развлекателен център на ФАНТАСТИКО, в Перник, напредва с бързи темпове

Строежът на най-мащабния търговско-развлекателен комплекс на ФАНТАСТИКО ГРУП през 2021 г. в гр. Перник напредва с бързи темпове. Комплексът се изгражда на улица „Юрий Гагарин“ № 52 в квартал „Изток”.

Вече се наливат плочи, предстои монтажа на металната конструкция за покрива на сградата. Строител на проекта е „Бараж Груп“, а  дизайнът е на студио Cityscape. Инвестицията е на стойност  25 млн. лв. Очаква се обектът да отвори врати през лятото.

Проектът в Перник е първият по рода си търговско-развлекателен център на ФАНТАСТИКО, който ще се простира върху внушителните 10 753 кв. м. разгъната застроена площ. В обекта ще бъде изграден най-модерният до сега супермаркет ФАНТАСТИКО, боулинг зала от веригата MegaXtreme Bowling. Партньори на ФАНТАСТИКО ще имат свои магазини и обекти за различни услуги. Комплексът ще разполага с модерна детска площадка, голям паркинг и богато озеленяване.

Изграждането на нови обекти и модернизация на съществуващи супермаркети, са два от основните приоритети за ФАНТАСТИКО ГРУП през 2021 г.

Символичната първа копка на мащабния търговски комплекс в Перник, беще направена в началото на октомври 2020 г. На нея присъстваха: собственикът на ФАНТАСТИКО Валери Николов и заместник-кметовете на община Перник инж. Мирослав Стоицев и Стефан Кръстев.