Пернишката болница получи дарение за Деня на родилната помощ

Пернишката болница получи дарение за Деня на родилната помощ

Със съдействието на областния координатор на Алианса на българските акушерки Валентина Страхилова беше направено дарение  на пернишката болница „Рахила Ангелова“.

Едни от най-добрите фирми, с които си партнира организацията, зарадваха майките на новородени бебета и акушерките с подаръци в Деня на родилната помощ. 

„Нашата професия е благородна, ние посрещаме новия живот в нашите ръце. С дълбоко уважение към всяка жена родила и отгледала дете. С почит и благодарност към лекарите и колегите за мисията си, която вършат с професионализъм, човечност и благородство. Посланици сме на силна вяра, неувяхваща надежда и оптимистично бъдеще!“, сподели Валентина Страхилова, която е организатор на поредица от събития, свързани с изложения и форуми за бебета. 

Фирма „Макаве“ ЕООД зарадва екипа от акушерки със специални торбички с рекламни продукти. 

Измиваща педиатрична медицинска козметика беше другата изненада за майките в акушеро-гинекологичното отделение. Те получиха качествени продукти за грижата на бебето още в първите му дни от фирма „Орбико България“.

Цветен сюрприз беше третото дарение на Алианса на българските акушерки чрез фирма „Бебо“, които подариха уникално красиви акушерски екипи. Тяхното мото е – Да посрещнем с усмивки новородените бебета.

„Този път костюмите не са защитни, а много позитивни, за да може съвсем скоро да продължи нашия начин на живот без пандемия“, изрази надежда Страхилова.