Шест коледни елхи подарява кметът на община Ковачевци  на  УМБАЛ „Александровска“!

Шест коледни елхи подарява кметът на община Ковачевци на УМБАЛ „Александровска“!

 Шест коледни дръвчета подарява кметът на община Ковачевци Васил Станимиров  на  ковид отделенията на УМБАЛ „Александровска”.

 Васил Станимиров  прави тази  изненада, за да зарадва и донесе коледното настроение и вяра за медиците, които са на първа линия в нелеката  битка с коронавируса, рискувайки живота си. С този жест той изразява своята огромна  благодарност  към  лекарите и целия персонал на УМБАЛ „Александровска“ за професионализма и себеотрицанието им.

 През месец септември, тази година, екипите на отделението за лечение на  короновирусната инфекция в  УМБАЛ „Александровска“  ЕАД,  в продължение на 24 дни денонощно, отдадени на професията си,  положиха  неимоверни  усилия и грижи, за да бъде излекуван Васил Станимиров от инфекцията на Covid-19, въпреки усложненията.

 Днес той от сърце им желае здраве, лично благоденствие и дълги години ползотворна работа, отдадена на благородната кауза за спасяването на  човешкия живот. 

„Елхата е символ на онова коледно вълшебство, което озарява душите ни със светлина, сгрява сърцата с доброта и сбъдва мечти. Нека никога не преставаме да вярваме в чудото на Рождеството и в светлото начало на всяка нова година”, заяви Васил Станимиров.

 Той пожелава на целия екип на УМБАЛ „Александровска” здраве, оптимистично празнуване на Рождество Христово и благословена Нова Година, пълна със здраве, мир и успехи!