Богат есенен базар в Перник днес

Богат есенен базар в Перник днес

Есенен базар бе отрит в Перник днес. .Програмата и участниците са много разнообразни. Има и детски работилнички, рисуване с вино на открито, музика, много хенд-мейд участници, коктейли и здравословни продукти, мястото е пред Двореца на културата.

Какво може да се види на есенния базар?

Нели и нейната майка Деница Нешева, заедно с Милена Владимирова , се включват в базара с ръчно декорирани предмети от дърво и стъкло, които ще внесат красота и уют в дома ви. Те ще ви предложат и бижута с български шевици, с които да се чувствате неотразими и няма да останете незабелязани.

AtelieDesire ни изненадват с дизайн, печат, чудновати идеи, шеговити подаръци, вълшебни декорации. Екип от художници-дизайнери могат да превърнат всяка повърхност в платно за рисуване и всяко парче плат в уникална дреха.

Stefy’s made пък предложи изработка на детско одеялце, уникален аксесоар, модна пола и други хубави неща. А при Pándasign можете да откриете картини направени с пирони и конци, постери за декорация на детски стаи, интересни картички включително и жива покана, стилни албуми за вашето детенце, креативни идеи за подаръци, както и други изненади. Melinda’s e марка ръчно рисувани дрехи създадена от Мелинда Сейдия. В колекцията, която може да видите на базара, присъстват изрисувани кожени и зимни якета, манта,тениски, поли ,чанти и шапки.

Много са и фирмите, които предлагат вкусна храна и здравословни продукти.

AMWAY са световен лидер в областта на храненето и красотата. Прекрасните момичета, които ви очакват на базара ,за да ви разказват и показват много от продуктите си. Ферма Белинташ ви дава шанса да се насладите на истински фермерски мезета за ценители, очаква ви и прекрасна дегустация на истински кашкавали и сирена от Еко Мандра“Му-Му“с.Ребро.

Има и магазин за био и натурални храни, лечебни сокове, тинктури, органична и натурална козметика, безглутенови храни, ядки, фреш и смути, но не каквито и да е, а направени на студено пресоваща машина със супер храни и протеини, специално измислени, за да бъдат различни. За любителите на кафе, то е 100% арабика, био. Но най-важното е, че в “Семената на живота”, ще ти бъде отделено внимание, ще бъдеш консултиран, за всичко, което желаеш да разбереш, защото това място е направено с много любов. Ще има още Бохо рисуване с вино, Функционалната HIIT тренировка на СК “Калоян-Ладимекс”, Кардио Пилатес, таро, хиромантия и още много различни интересни занимания.

Есенният базар е част от многото инициативи, свързани с Деня на града, който официално ще бъде честван в понеделник,1 9 октомври.