С футболно шоу откриха нова спортна площадка в Радомир

С футболно шоу откриха нова спортна площадка в Радомир

Светослав Кирилов изведе отбор на администрацията и местния парламент в люто дерби срещу ветерани от квартал “Пчелински”

Истинско шоу за зрителите се състоя в днешния съботен ден в Радомир. Поводът бе официалното откриване на спортната площадка в кв. “Пчелински”.

Точно в 10 часа сутринта започна освещаването на спортния обект, което беше извършено от отец Александър, архиерейски наместник на Радомирската духовна околия.

Присъстващите зрители имаха възможност да се насладят на фолклорна програма, с участието на Пирина Христова и Виктор Джоргов.

Кулминацията на спортния празник безспорно беше демонстративния мач между сборен отбор на Общинска администрация – Радомир и Общински съвет – Радомир, който премери сили срещу ветерани от квартал “Пчелински”. Началният час на дербито бе 10:40 ч. В обединения състав на администрацията и местния парламент личаха имената на Светослав Кирилов, Председател на Общински съвет – Радомир, общинските съветници Емил Колев, Антонио Антонов и Олег Цветанов, главният инженер на общината Олег Тодоров, както и на Тони Кирилов – директор на Център за подкрепа на личностното развитие – Общински детски комплекс.

“Надявам се колегите от администрацията и общинските съветници да покажат, че освен добри професионални качества в работата си, имат и подобаващи умения с топка в краката. Няма да се дадем лесно, сигурен съм, че ще се получи дерби и шоу за зрителите. Призовавам хората да дойдат и да се насладят на празника. Като отговорна местна власт, ние сме последователни в поетите си ангажименти към хората и продължаваме да утвърждаваме профила на Радомир като спортен град”, заяви по повод празника Светослав Кирилов, Председател на Общински съвет – Радомир.

Мачът бе с особен заряд, предвид факта, че ветераните от квартал “Пчелински” се славят с добрите си футболни умения.

Програмата завърши с футболен мач между сборен детски отбор от град Радомир и детски отбор от кв. “Пчелински”.