Депутати от ГЕРБ със специален поздрав за деца и учители

Депутати от ГЕРБ със специален поздрав за деца и учители

Със специален поздрав се обърнаха към децата, учителите, родителите от областта за началото на новата учебна година пернишките депутати от ГЕРБ Красимир Велчев и д-р Александър Александров.

„С радост ви поздравяваме по повод откриването на новата учебна 2020-2021 година.

Днес е един от дните, в които всички ние се прекланяме пред духовното огнище на българина – Училището, което винаги е било и ще бъде един неизчерпаем източник на познания и авторитет.

Продължавайте да бъдете смели и упорити, вървейки по най-ценния път – пътят на просвещението, на знанието и мъдростта. Защото го можете и го доказахте, независимо от предизвикателствата на пандемията, която промени начина ни на живот и мислене. 

Всяка нова учебна година дава възможност да бъдат покорени нови върхове и светът  да бъде погледнат по различен начин.

Скъпи ученици,

Отстоявайте себе си, търсете красивото в необятния свят на науката, не спирайте да творите и мечтаете! Нека всеки един ден в училище бъде неповторим за вас. Знайте, че ученето е истинският път към успеха и само той ще ви донесе искрено удовлетворение и радост от постигнатото.

Уважаеми учители,

Използваме повода още веднъж да ви благодарим за вашия професионализъм, за вашия неуморен труд и за вашата впечатляваща отдаденост. Вашата професия е мисия, която изпълнявате с възрожденски дух и плам за знание! Да бъдеш учител е сила, която променя света.

Уважаеми родители,

В този тържествен ден много е важно да си дадем сметка, че образованието  на децата ни е бъдещето на България!

На добър час през новата учебна година!“ пожелаха двамата народни представители.