Стефани  Юрукова се окичи с короната на „МисВелинград” 2020

Стефани Юрукова се окичи с короната на „МисВелинград” 2020

На феноменален шоу-спектакъл на световно ниво велинградчанката  Стефани   Юрукова беше избрана за носителка на титлата „Мис Велинград” 2020  в СПА хотел Двореца. Нейни подгласнички, на второ и трето място, са съответно Радина Нончева и Джулиана  Бутракова.

Короната на Мис Велинград 2020 й предаде нейната предшественичка  Сибила Бочева.

Претендентките за титлата „МисВелинград” представиха атрактивна хореография в три кръга – бански, ежедневни тоалети от  бранда Лалето  и официални рокли на дизайнера Стоян Радичев. Освен външния вид на момичетата, 8-членното жури оцени и тяхното сценично поведение. Сред журито беше футболната легенда Георги Илиев – Майкъла. Харизматичният Орлин Павлов влезе в ролята на водещ на вечерта. Той зарадва гостите на събитието със своя хит „Живи легенди” и с дуетно изпълнение с младата певица Мариам Маврова. Възхищението на публиката събраха и момичетата от Отбора по синхронно плуване към Националната спортна академия, които изпълниха атрактивна версия на танца кан-кан с токчета в минералния басейн на „Двореца”. Към музикалната програма се включиха и квартет „Ноте” с арфа, флейта, цигулка и вокал, както и Мариам Маврова, която може да се похвали с над 50 отличия от международни конкурси. 

Вълнуващата хореография е дело на Марио Посталов. За атмосферата на вечерта допринесе и артистичното осветление, както и изкуственият сняг, който се посипа, сякаш от небето на Родопите и се превърна в допълнителна атракция на вечерта.

Конкурсът „МисВелинград” от веригата “МисБългария” се организира от Краси Гешева – основател на първата по рода си Академия за млади дами.

“В условия на криза да се създаде нещо толкова грандиозно, което да зарадва както многобройните ни гости, така и всички участници е истински феномен. Благодаря на всеки един човек от екипа на “МисВелинград” 2020. Това е плод на нашия огромен труд и безсънни нищи.” – коментира Краси Гешева.