Тони Стораро е приет по спешност в болница с К-19

Тони Стораро е приет по спешност в болница с К-19

  Още една фолк звезда е повалена от коронавируса. Тони Стораро, по всяка вероятност, се е заразил на свое участие. Изпълнителят на „Милиони звезди“ е хоспитализиран в МБАЛ-Шумен и, за разлика от колежките му Галена и Деси Слава, при него положението е критично.  

На 31 август Стораро е постъпил в болницата с диагноза пневмония. Симптомите са се появили седмица по-рано, но успял да се справи без лекарска помощ. Преди няколко дни обаче получил задух и се наложило бързо да постъпи в болница и да бъде под лекарско наблюдение.

Тони и семейството му отхвърлят телефонните разговори. Отказват до говорят дори с приятели и колеги. Всички в семейството на Стораро са притеснени за състоянието на 44-годишния певец.

Синът му Фики Стораро се чувства добре и не е дал положителна проба за коронавирус.

Няколко месеца по-рано Стораро категорично заяви, че се страхува от вируса: „Страхувам се, всеки един нормален човек се притеснява да не се разболее. Този вирус е нещо ново. Не се знае какво точно причинява и как протича“, сподели той.

Според шуменски приятели и роднини на таткото на Фики, той бил много стриктен по отношение на грижите за здравето си, както и това на своите близки и в условията на коронапандемия водил на изследвания и роднините си, за да е сигурен, че и те са добре, а и него нищо не го застрашава в тяхната компания. Навън звездата винаги носел маска и ограничил „заиграванията“ с публиката и по-близките контакти./show.blitz.bg