Нова благотворителна акция в помощ на Мария

Нова благотворителна акция в помощ на Мария

Нова благотворителна инициатива се организира в Перник в помощ на Мария, която се бори със злокачествено заболяване. И на която перничани подават ръка от година. Този път благотворителна проява ще е свързана с направата на татуировки- ще бъде на 13 септември в бар Пепино.

„Мария е от гр. Перник, на 36 години и има прекрасен 10-годишен син. Преди малко повече от година, след лутане по лекарски кабинети, за ограмно нещастие, чува зловещата диагноза – рак- нискодиференциран аденокарцином на белия дроб!

Започва лечение в Турция, но поради пандемията COVID-19 пътуванията й са ограничени и последствията не са добри. Лекуването е трудно, но продължава, Мария и семейството й са силни хора, но имат нужда от човешка помощ – НЕОБХОДИМО Е СЪБИРАНЕ НА СРЕДСТВА!

MikGriT има огромно желание да помогне, затова се обръщаме към Вас, с покана да посетите Благотворителното ни събитие за временни татуировки!

Какво ви предлагаме? 🙂

Приятно забавление за малки и големи 🙂 временните татуировки се правят с аерограф или блестящ прах, които красят тялото в продължение на 7-10 дни, а отнемат почти 10 минути за изработка, чрез изпръскване на боя или вид брокат в шаблон, поставен върху кожата. Усещането е приятно, а материалите са напълно безвредни. Разнообразие на повече от 400 модела в уникални форми и изображения и изобилие от цветове.

МИНИМАЛНА СУМА 5 лв. за татуировка – в каузата ДА ПОМОГНЕМ НА МАРИЯ!!!!!!!

Ще бъдем щастливи да ви видим в Бар Пепино на 13.09.2020г.“ – пишат организаторите

ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА

ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА АД

INAN: BG90FINV91501317376264

BIG : FINVBGSF

ТИТУЛЯР: МАРИЯ ТОДОРОВА АЛЕКСАНДРОВА