Смелият Иво от Радомир търси подкрепа, през последните дни състоянието му се влошава

Смелият Иво от Радомир търси подкрепа, през последните дни състоянието му се влошава

В последните дни състоянието на Иво от Радомир рязко се е влошило, споделя самият той на своята страница в социалната мрежа, чрез поддържа пряка връзка с всички, които го подкрепят.

„Оказа се, че имам високо вътречерепно налягане и това е причината за силното главоболие, с което ми се налага да живея постоянно. Днес ми бе направено вливане и в момента се чувствам добре.

Всичките тези трудности, са просто част от пътя, по който сме длъжни да вървим, за да стигнем до щастието. Вярвам, че е така. И няма да се откажа точно сега. Знам, че сте до мен и това ми дава сила във всеки момент“ – пише Иво.

Пет години страдание. Четири мозъчни операции. Осем книги и една мечта – да оздравее! Това може да се напише на виртуалната визитна картичка на 17-годишния Иво Христов. Диагнозата е Неврофиброматоза тип 2 или по-просто казано – болест, поразяваща с туморни образования мозъчните нерви в централния и гръбначния мозък. Тази болест открадва детството на Иво, разбива мечтите му, но го дарява с нещо безценно – дарбата да пише.

Можете да го подкрепите като поръчате комплект от 2 негови книги с 15% отстъпка и автограф тук: https://www.ozone.bg/…/kolektsiya-ivo-hristov-zhivotat-na-…/