Богдана Карадочева потърси съдействие от ГДБОП, за пореден път стана жертва на измама …

Богдана Карадочева потърси съдействие от ГДБОП, за пореден път стана жертва на измама …

Естрадната прима Богдана Карадочеваза за пореден път стана жертва на измама. След като личната й банкерка я обра и й задигна голяма сума пари, а после й се наложи да води и дело за собственост на хотел по морето, изпълнителката стана и жертва на кибер измамници.

Изпълнителката първо преживя тежко обира, а после стигна и до съд, когато разбра, че името й не фигура в докуметите за морския хотел, в който толкова е инвестирала. В момента обаче естрадната прима търси помощ от ГДБОП и е подала сигнал срещу банда злоупотребила с името й.

„В интернет се завъртя реклама на лекарство за гъбички, на която аз бях представена едва ли не като рекламно лице. Имаше и публикувано интервю с мен, че едва ли не съм била на смъртно легло, но съм оздравяла с въпросния „лек”. А нито съм разговаряла с въпросните, нито някога през живота си съм страдала от гъбички на ръцете и краката”, споделя певицата, пише „Телеграф“.

„Не можах да подмина това безобразие и отидох в ГДБОП. Менте рекламата беше свалена от електронната мрежа, но извършителите на престъплението още се издирват”, разкрива изпълнителката.

„Безнадежден случай”, оплака се Богдана, но се надява на справедливост и то в най-скоро време./show.blitz.bg