Невероятно, но факт!  Измамили жестоко Ивана с 200 бона

Невероятно, но факт! Измамили жестоко Ивана с 200 бона

Поп фолк звездата Ивана пострада много, след като за пореден път се довери на хора, които не заслужават това. За нейно съжаление обаче, освен с разочарование, изпълнителката олекна и с хиляди левове.

Преди години изпълнителката била измамена с цели 200 000 лв, които дала на хора, на които вярвала, поради което и не е имало никакъв документ за това.

„Ако трябва да се върна 10-15 години назад, щях да си кажа: „Как е възможно да се предоверяваш толкова много“. Имам да взимам 200 000 лв. от хора, които са ме прекарали и се правят на луди. Дължат ми пари и няма начин да си ги върна.

Мислех, че като кажа една дума, тя тежи и няма нужда от документи, договори, записни заповеди. И е болезнено, и се ядосваш на себе си, че съм била такава глупачка. Това са средства, които съм изкарала в продължение на много години с много работа, с много пеене, с много недоспиване“, призна пред Мон Дьо в „Неделята“ по Нова певицата на народа, която наскоро представи и новата си песен „В твоя чест“.

„Цял свят съм обиколила и като съм била в чужбина съм си казвала: „Как там се получават нещата за българите? Те имат голямо самосъзнание тези хора, спазват всички правила. Те са различни“. Не, не са различни, същите са като нас, но там има контрол и този контрол ти бърка в джоба. Аз си хвърлям фаса през прозореца, обаче като ме глобиха три пъти в Лондон, изгорях с по 150 паунда, вече спрях да си хвърлям фасовете.

Не съм се променила. Връщайки се в България, на летището, изхвърляйки си цигарата до кошчето, се наведох и я хвърлих в коша. Но първата ми реакция беше „Ох, аз съм тук в България, тук може всичко“, призна си още Ивана, която използвала карантинния период, за да прочисти целия си дом от всички излишно.

„Пренаредих си мислите, гардероба, изчистих телефона от хора, които вече не искам да виждам. Отлагах да си направя личния ютюб канал и го направих. Казах искам го на обяд, подлудих целия си екип, обаче го имаше./show.blitz.bg