Преслава отново е влюбена!

Преслава отново е влюбена!

Чаровната фолкпевица Преслава напоследък съвсем е загърбила светския имидж и по никакъв начин не парадира, че е една от големите звезди на България. Напротив!

За разлика от колежките си, които не спират да се хвалят с рокли на световни дизайнери, скъпи почивки и афиширане на луксозен живот, то за Преслава истински ценните неща са различни.

На първо ямсто това е дъщеря й Паола и всяка свободна минута прекарана с нея. Затова извънредното положение и невъзможността да ходи по участия не я натъжават, докато всички останали са изпаднали в депресия.

Преслава не спира да обикаля гори и планини в България, където опознава родината. Тя не се притеснява да се снима с кокошка или пък хванала мотика. При една от разходките тя се натъкна на тру иникално красиви овчарски кучета и заяви, че възнамерява да си вземе две от тях.

Най-вероятно певицата ще ги отнесе в селската къща на приятеля си Павел, където той се грижи за голяма овощна градина с черешови дръвчета. Певицата дава пример, че трябва да се грижим за малките животинки и който има възможност да осиновява.//show.blitz.bg