Невероятно, но факт!  Слави Трифонов загубил над 2 милиона заради…

Невероятно, но факт! Слави Трифонов загубил над 2 милиона заради…

Слави Трифонов не крие притеснението си, че банковата му сметка е бая намаляла заради социалната изолация и мерките, взети заради плъзналия из цял свят коронавирус.

Тв водещият е загубил над 2 милиона лева от старта на телевизията си „7/8“ до момента, а причината е именно извънредното положение и всичко, което се и не се случва заради него.

Само в рамките на няколко месеца ситуацията за Дългия станала повече от комплицирана. Наскоро даже той признал на хора от екипа си, че надали ще могат да издържат повече от година по този начин, пише „Уикенд“.

Според информациите телевизията на Слави гълтала по около 350 000 лева, като рекламните приходи се равнявали едва на 15-20 хиляди, а останалите средства шоуменът вадел от джоба си. Спонсори нямало, защото големите бизнесмени се притеснявали да инвестират в канала му, а единствената опция за наливане на доста приходи в близко бъдеще, били предстоящите избори.

Междувременно Трифонов обмислял дали да не се събере отново с бившите си колеги, минали през „Ку-ку бенд“, а причината е поредния му голям концерт в зала „Арена Армеец“, който най-вероятно ще се случи на старта на предизборната му кампания догодина.

 Миналата година Слави Трифонов създаде партията си „Няма такава държава“. Съдът обаче отказа да я регистрира с мотива, че тя използва незаконно българското знаме в логото си. Дългия не се отказа дори и обяви, че ще регистрира нова партия със същите хора и идеи, но с ново име и лого. Така създаде и „Има такъв народ“, като според предварителни прогнозни резултати, партията му ще получи вота на около 6,8 % от населението./show.blitz.bg