Екипи на ЧЕЗ Разпределение успешно възстановяват захранването на засегнати райони

Екипи на ЧЕЗ Разпределение успешно възстановяват захранването на засегнати райони

Екипите на ЧЕЗ Разпределение България усилено работят за възстановяване на електрозахранването в засегнатите от тежката метеорологична обстановка в Северозападна България населени места. Служителите на компанията ползват високопроходими машини за достигането до недостъпните участъци и преминаването през непочистени и непроходими пътища и успешно отстраняват повредите, нанесени от лошото време.

В момента са отрстранени повредите на територията на област Перник.Частично засегнати населени места все още има в областите Видин, Враца, София и София област. Най-много щети са нанесени в област Враца, като вече половината от клиентите в областта са с възстановено електрозахранване.

Компанията насочва екипи от други региони, като включването им в отстраняването на повредите зависи от времето за преминаване през контролните пунктове. Осигурени са необходимите документи за преминаването през тях.

Въпреки извънредното положение, всички аварийни екипи на територията, обслужвана от ЧЕЗ Разпределение, са в пълна и непрестанна готовност за реакция. Компанията благодари на своите служители за всеотдайната работа.