Мария Илиева изненада с признанието си къде живее сега

Мария Илиева изненада с признанието си къде живее сега

Мария Илиева сериозно изненада наскоро феновете си, защото призна в тв интервю, че се е преместила да живее в чужда държава, а за решението й никой даже не е и подозирал. Поп певицата, която направи фурор с участието си в миналия сезон на „Като две капки вода“, доста често пътува до Щатите – и за почивка, и заради професионални ангажименти.

Оказа се обаче, че изпълнителката се е пренесла да живее в Америка, където се чувства много по-спокойна и щастлива. Неотдавна в социалните мрежи гласовитата брюнетка показа и колко добре си живее в слънчев Маями, без обаче да уточнява никакви детайли.

„Всъщност живея там от време на време със сина ми. Имам проекти по които работя, защото ми е интересно да обменям мисли, идеи и опит с хора от американския шоубизнес, който ни е доста далечен тук у нас. Имам планове, но нещата не се случват толкова бързо“, призна певицата пред Николаос Цитиридис наскоро. Но все пак добави:

„Светът е толкова глобален, че няма никакъв проблем да прескачаш географските граници, които си пожелаеш. По-скоро предизвикателствата, тези които са в главата“.

Припомняме, че тази година Мария Илиева навършва 20 години на сцената./show.blitz.bg