Невероятно, но факт! Коко Каменаров заряза Радина…

Невероятно, но факт! Коко Каменаров заряза Радина…

Интересен и несъмнено доста неочакван обрат се случва в живота на Коко Каменаров и съпругата му Радина Червенова, които са дългогодишни лица на БНТ. От година насам обаче, двамата не делят един покрив.

Оказва се, че в живота на бившия генерален директор на БНТ вече има нова жена, която също не е съвсем безизвестна. Става дума за чаровната блондинка Михаела Калайджиева, която е близначка на Гергана Паси.

През 2014-та Калайджиева, която е шеф в Теленор, роди син на известния бизнесмен Борислав Дионисиев.

По-изненадващото в случая обаче е, че бившата тв водеща била инициатор на раздялата с Каменаров, като го оставила сам да прецени с коя от двете е по-щастлив. В крайна сметка към днешна дата Коко и Радина са запазили нормални отношения и продължават да се чуват, пише „Галерия“

Любовта между двамата беше една от най-здравите през годините, като те неведнъж бяха сочени като идеална двойка. Запознават се в края на 80-те години, когато имат по един брак зад гърба си. Отглеждаха общо 4 деца – две от първия брак на водещата, дъщерята на Коко от Камелия Станчева и общата си дъщеря Анастасия.

Най-голямата дъщеря на Радина – Десислава живее със семейството си в Швейцария, където е в момента и самата Радина Червенова. В момента водещата пише и книга, но не е ясно с какъв сюжет./show.blitz.bg