Диляна и Блатечки най-после  показаха сина си, който много прилича на баща си

Диляна и Блатечки най-после показаха сина си, който много прилича на баща си

Асен Блатечки и Диляна Попова най-накрая решиха да покажат сина си Борис пред фенове и медии. Направиха го по време на премиерата на филма на Асен „Останалото е пепел“.

5-годишното момче е одрало кожата на баща си, който го обожава и въпреки ангажиментите на премиерата, не се отдели от мъника. Малкият Борил също е привързан към известния си баща и като че ли осъзнаваше успеха му, тъй като се радваше заедно с него и не спираше да раздава усмивки на всички гости. Личи си, че детето расте щастливо, след като най-накрая Диляна и Асен решиха да захвърлят миналото и да заживеят заедно като истинско семейство.

Диляна Попова също се беше барнала в ултра бяла рокля, с което затвори устите на всички хейтъри, които през последните месеци твърдяха, че се е състарила и е загубила своя сексапил.

На премиерата на „Останалото е пепел“ дойдоха редица известни актьори, сред които Мариан Вълев – Куката, Неда Спасова, Пламен Манасиев, Башар Рахал и т.н. Историческата драма, посветена на живота на яркия български политик и финансист Атанас Буров, чиято роля изиграва Асен Блатечки, тръгва по кината от 6-ти март./show.blitz.bg