Турнирът „ПЕРНИК ОУПЪН“ по таекуон-до  под патронажа на областния управител

Турнирът „ПЕРНИК ОУПЪН“ по таекуон-до под патронажа на областния управител

Най-успешният спортен клуб в град Перник СК „КАЛОЯН-ЛАДИМЕКС“ възобновява традициите и организира атрактивен турнир по таекуон-до за деца, юноши и девойки в дисциплината спаринг под надслов „Среща на приятели за един по-добър свят и един по-добър Перник“.

Турнирът „ПЕРНИК ОУПЪН“ ще се проведе на 9 ноември 2019 година в спортна зала „Борис Гюдеров” под патронажа на Ирена Соколова, областен управител.

Участие в него ще вземат около 150 таекуондисти от спортни клубове от цялата страна, а също и състезатели от град Охрид, Северна Македония, разпределени в пет възрастови групи – деца 8-9 години, 10-11 години, 12-13 години момчета и момичета, юноши и девойки младша възраст 14-15 години и юноши и девойки старша възраст 16-17 години.

Двубоите ще започнат в 9:00 ч., а официалното откриване е насрочено за 12:00 ч.

СК „Калоян-Ладимекс“ кани всички граждани на Перник да посетят зала „Борис Гюдеров” в съботния ден, за да подкрепят децата на Перник. Входът е свободен.

При желание за подпомагане развитието на бойните спортове в града чрез спонсорство или дарение, включително и за провеждането на международния турнир „ПЕРНИК ОУПЪН“ може да се свържете с ръководството и треньорите на СК „Калоян-Ладимекс“, http://kaloyan-ladimex.com/.