С водосвет за здраве стартира кампанията си Местна коалиция в Перник

С водосвет за здраве стартира кампанията си Местна коалиция в Перник

С водосвет за здраве и успех, отслужен в църковния храм „Свети Иван Рилски” в Перник, даде официален старт на предизборната си кампания Местна коалиция ЕНП/ПП Никола Петков, ПП БЗНС, ПП БДФ/. На ритуала присъстваха кандидатът за кмет на Перник д-р Мария Маринова, кандидатите за общински съветници, кандидатите на три от най-големите села в общината, както и много съпартийци и симпатизанти на коалицията.

Развълнувана, преди да влезе в църковния храм, д-р Маринова заяви:”Влизаме в тази напрегната предизборна надпревара водени от желанието да създадем и оставим след себе си по-добър живот в нашия град и община,  с по-добри хора да участваме в политическия живот на нашия град. Ние всички носим в сърцата си мечтите на нашите родители- да бъдем свободни от всякакъв тоталитарен режим и да живеем достойно. Днес тази мечта има напълно конкретен израз- качеството и стандарта на нашия живот да бъдат както на средния европеец, чрез изпреварващо икономическо развитие и повишаване на благосъстоянието на всички. Скоростта на повишаването на благосъстоянието е оценката за качеството на живота. Това качество се гарантира от успешното управление. Затова днес ние категорично се противопоставяме на провежданите политики, подчинени на корпоративни или лични интереси. За нас единствено важен ще бъде интересът на жителите на Перник и общината!”

Много симпатизанти, приятели и близки дойдоха, за да поздравят кандидатите на Местна коалиция и да им пожелаят успех. Сред дошлите имаше и много млади родители. Те бяха довели своите малчугани, които не веднъж са били  пациенти на д-р Маринова. „Тя е прекрасен човек и ние й имаме голямо доверие”, бяха категорични дошлите да пожелаят успех на д-р Маринова и нейния екип.

На излизане от черквата, Мария Маринова, заобиколена от кандидатите за общински съветници и кметове на населени места отговори на въпроса- кои са те? „Ние сме безкомпромисната десница. Заедно с вас, гражданите, в годините ние доказахме, че сме хора, които вярваме, че можем да променим живота на всички ни към по-добро. Ние сме хора, които вярват и защитават тези, които се трудят, които инвестират в себе си и в своите деца. Ние сме хора, които се развиват и искат да получат от управляващите нашата община условия за добър и нарастващ стандарт на живот. С нас са всички смели, отговорни и разумни хора, които искат да поемат лична отговорност и са готови с воля и амбиция да се справят с предизвикателствата на живота. Нас ни събира сходството в мисленето, общата ни биография и визията ни за бъдещето на нашия град и община.

Нашата амбиция е, участвайки в политическия живот на града, да дадем алтернатива, с която да покажем, че в политиката почтеността е възможна, че принципите, християндемократическите ценности и последователността дават стабилност. Водени сме от идеята за бъдещето на нашия град- чист, динамичен, европейски.

Обръщаме се към всички, които се колебаят или може би са се отказали да гласуват, както и към тези които са обзети от апатия и им казваме: Днес Аз, Ти, Ние променяме Перник за нашите деца, защото това е мястото, където сме родени, израснали, работим и обичаме!”