Бърз съд за четирима нарушили закона

Бърз съд за четирима нарушили закона

Четири бързи производства са започнати в региона.

С 2,27 промила алкохол в кръвта е шофирал автомобила си марка „Фиат Мереа“ 38-годишен радомирец. Мъжът бил проверен на 20 септември, в село Стефаново. Отказал кръвна проба за химичен анализ и бил задържан за 24 часа с полицейска мярка.

Столичанин е шофирал мотоциклет в нетрезво състояние. В понеделник през нощта, в ковачевското село Калище е проверен мотоциклет „Симсон“, управляван от 36-годишен жител на София. При изпробването му с техническо средство за алкохол са отчетени 1,54 промила алкохол в издишания въздух. Взета му е кръвна проба за химичен анализ и е задържан за 24 ч. с полицейска заповед.

Отново столичанин е засечен да шофира автомобил „Форд Фокус“ след употреба на алкохол. Това е станало на 21 септември, в близост до бензиностанция в пернишкия квартал „Караманица“. При изпробването му с техническо средство за алкохол са отчетени 1,03 промила. Взета му е кръвна проба за химичен анализ и е задържан за 24 часа с полицейска мярка.

26-годишен столичанин е управлявал нерегистриран мотоциклет „Хонда“. Младежът е проверен на 22 септември в радомирското село Чуковец. Возилото е иззето и работата по документиране на случая продължава.