Кметството и читалището на село Богданов дол организираха празник за децата

Кметството и читалището на село Богданов дол организираха празник за децата

Кметството и читалище „Пробуда 1928” в село Богданов дол, организираха за шести пореден път за децата от селото, в навечерието на новата учебна година,  празник, под надслов „Сбогом лято, здравей училище”. Ди джей  Юри се постара да повдигне настроението както на малчуганите, така и на техните родители.

Организаторите на празника бяха подготвили да всички присъстващи  сладкищи, бонбони, сокове и разбира се подаръци за онези, които са се представили  най-добре в състезанията и викторината.

Най-много емоции предизвикаха игрите. Първата традиционно беше кой пръв ще седне на столчето и скачане на въже. Не малко бяха емоциите и по време на викторината.

След оспорвана борба, на първо ми второ място в играта на столчета се класираха Анджи, която получи за награда хилки и топче за тенис.

В надскачането с въже се оказа, че момчетата са най-издръжливи. На първо място се класира Денис, който получи за награда футболна топка.

Тео и Десислава се представиха най-добре на викторината и заслужено бяха класирани на първо място и двамата, и получиха за награда игри.

За малчуганите от селото организаторите бяха закупили една футболна топка и 3 игри, които ще бъдат оставане в кметството.

На всяко дете, което присъстваше на празника беше подарена торбичка, в която имаше лакомства, сокче, тетрадка и химикалка.

Кметът на селото Петър Теофилов благодари на спонсора на празника- фирма „Сани Ком”, която традиционно подпомага тържествата в Богданов дол.