Съпругата на  Маги Халваджиян се сдоби с топ заведение в центъра на столицата !

Съпругата на Маги Халваджиян се сдоби с топ заведение в центъра на столицата !

Маги Халваджиян направи наистина голям удар, от който най-доволна се оказа жена му Кремена. Продуцентът е успял да приключи повече от успешно проточилите се с месеци преговори със сенчестия бизнесмен Петър Цабалас – Пепи Гърка.

Причината Халваджиян да е толкова упорит в тях е топ заведението „Парк бар“ на улица „Шипка“ в центъра на София, което ще бъде поредната сбъдната мечта на половинката му Кремена Халваджиян, пише „Уикенд“.

Халваджиян и Цабалас са постигнали договорка популярният бар да бъде отдаден под наем на съпругата на арменеца, като тя ще плаща по 10 000 евро на месец за обекта, който трябва да отвори врати най-късно на 1 ноември.

Заведението „Парк бар“ бе тотален хит сред по-заможните софиянци и гости на столицата повече от десетилетие, благодарение на управителя Иво.

Миналата есен обаче чевръстият управител напусна създаденото от него заведение, за да създаде свое собствено – „Меценат“, на партера на ЦУМ, а собственикът Пепи Гърка отвори морски ресторант на мястото на „Парк бар“.

Както се и очакваше, скъпарският ресторант не потръгна и след 3-4 месеца позорно хлопна кепенци. Оттогава топ имотът в близост до Софийския университет и БНТ стои заключен, а собственикът Пепи Гърка опита да го продаде за безумната цена от 7 милиона евро.

В крайна сметка Цабалас е приел офертата на Магърдич и Кремена Халваджиян да им отдаде под наем помещението заедно с марката „Парк бар“.

Преди да заработи отново въпросното заведение, съпругата на Маги Халваджиян ще затвори настоящия си нощен бар, помещаващ се в Докторската градина, до централната сграда на Софийския университет „Свети Климент Охридски“./show.blitz.bg/