Невероятно, но факт! Eто кой се опитва за измести Слави Трифонов от екрана

Невероятно, но факт! Eто кой се опитва за измести Слави Трифонов от екрана

Стана ясно кой ще заеме мястото на Слави Трифонов в програмата, а избора на ръководството на медията е меко казано изненадващ.

След като месеци наред не ставаше ясно с какво ще заместят дългогодишното „Шоу на Слави“, ето че решението вече е ясно, пише „Уикенд“.

Вместо  шоуто на Слави, зрителите на БТВ ще гледат вече тв психоложката Ани Владимирова и нейния  „риалити сериал“ „Истински истории“.

Вместо в 22:30 вечерта, когато зрителите на медията бяха свикнали да гледат актьорите  Мариан Бачев и Краси Радков, вече ще проследяват сълзливи драми, за които се твърди, че са извадени от реалната практика на Ани Владимирова.

Психоложката от години се занимава с подбора на участници в риалити форматите на родния ефир, но все още има и клиенти, които я търсят с истински проблеми, а тя предава случаите им на своите продуценти, за да ги превърнат в тв зрелища.

Слави прави стрийминг платформа и се закани, че „още нищо не е свършило“

И за да не я обвинят, че издава личните тайни на психически уязвимите хора, които я търсят за помощ, имената на реалните герои са сменени, но историите им – не. Или поне такава е официалната версия за поредицата.

„Истински истории“, което иначе търпи ужасяващи критики из мрежата, няма да замества изцяло Слави Трифонов, а ще присъства в програмата само в четвъртък и петък, и то не по цял час, а по половин.

Стартът е на 12 септември, а какво ново още ще добавят в програмната си схема, за да запълнят дупките, предстои да разберем в най-скоро време./show.blitz.bg/