Млади перничани с благотворителна изява

Млади перничани с благотворителна изява

Спортът обединява – доказателство за това, са ценните артикули, дарени от вечни съперници в българския и световния футбол, които ще бъдат част от благотворителния търг „Заедно за децата на Перник“, организиран от Младежи ГЕРБ-Перник.

Спортът не познава граници, защото сред дарените артикули, имаме такива, които са пропътували 8 хил. км, различни континенти и държави. Част от нашите ценности, които ще бъдат разиграни на благотворителното събитие на 31 август (събота) са тениски и артикули на 5-кратния носител на златната топка и мега звезда на „Ювентус“ и световния футбол – Кристиано Роналдо, на националния селекционер на България и герой от САЩ 94 Красимир Балъков, футболните грандове ЦСКА и Левски, пернишката гордост „Миньор“ и „Металург“, най-титулуваният отбор в България по ръгби „Валяците“, славните тимове на „Ботев“ Враца, „Берое“ Стара Загора, „Локомотив“ София и „Арда“ Кърджали, както и най-успешните български отбори отвъд океана – „Левски“ Чикаго и „Миньор“ Чикаго, медали от първия международен турнир по Таекуондо „Перник Леон Оупън“.

В каузата „За децата на Перник“ участват още много спортисти, включително шампионите Иво Ангелов, Тервел Пулев, Армен Назарян.„Нашето послание към всички млади хора е – Правете това, което искате да виждате и другите около вас да правят, бъде пример за себе си и за околните“, сподели областният координатор на Младежи ГЕРБ-Перник Александър Александров и отправи призив към всички граждани да станат част от благотворителното събитие. „Ние обещаваме, че в края на деня ще бъдете щастливи и удовлетворени, че сте дарили бъдеще за децата на Перник“, отбеляза Александров.

Повече за артикулите в търга можете да научите във фейсбук страницата:

https://www.facebook.com/events/1054399444762775/1066031400266246/?notif_t=plan_mall_activity&notif_id=1567064520390316

Със събраните средства ще бъде закупена апаратура за Детското отделение на МБАЛ „Рахила Ангелова“ – гр. Перник.

Очакваме Ви на 31 август (събота), 14:00 ч. на ст. „Звезда“ в кв. „Динова махала“, канят организаторите на благотворителната изява.