Два дни безплатно кино в Радомир

Два дни безплатно кино в Радомир

Два дни радомирци ще могат да ходят на кино без пари. При това – на хлад. Във вторник и сряда ще има прожекции в градината на Младежкия дом в града. Началният час на прожекциите е 20,30.

Утре киноманите ще могат да гледат филма „Пеле.Раждането на една легенда”. Лентата разказва за живота на лразилската футболна звезда.

В сряда на любителите на киното се предлага лентата „Снимка с Юки”.  Филмът е сниман по разказ на Миро Пенков от книгата му „На Изток от Запада”.

Българин и японка се срещат в Канада, където и двамата водят имигрантски живот, и се женят. Те искат да имат дете и заминават за България, за да започнат инвитро процедури. В България двамата стават участници в трагичен инцидент, който отнема живота на дете. Вече нищо не може да бъде същото. Във филма с режисьор Лъчезар Аврамов , зрителите ще видят актьорите Кики Сугино, Рушен Видинлиев, Серафим Тодоров, Весела Бабинова, Мариана Крумова, Рашко Младенов, Радосвета Василева.

Сценаристът на филма Димитър Стоянович споделя, че основната фабула е библейска. Най-много ме вълнува една втора тема, която не е толкова разказана. Тя е свързана с това кой решава какво се случва, сподели режисьорът на лентата Лъчезар Аврамов.