Ковачевци  посреща младите спортисти от футболна академия „Арес”

Ковачевци посреща младите спортисти от футболна академия „Арес”

 Футболна академия „Арес” от една седмица е на тренировъчен лагер в село Ковачевци. Местните жители се  радват  на детската  глъчка и смеха на малките спортисти.

„Съдбата подкрепя смелите!!!” е мотото на спортния  клуб, който  избра и тази година  базата на  спортен комплекс „Димитровец”  за  подготвителния си лагер.

Екипите на смелите футболисти от Арес са в цвят корал с диагонална ивица в различни нюанси на синьото. Това ги прави различни и уникални, каквито са всъщност. Младите футболисти от „Арес” са жадни за успехи. В навечерието на новата учебна година- 15 септември, младите спортисти са жадни за знания и амбицирани да се докажат, че освен в спорта са лидери и в учението.

След  натоварената   сутрешна тренировка,  под ръководството на треньора Росен Танев, следобедната почивка я прекарват всички заедно, сплотявайки колектива.  Гледат спортни филми и после правят дискусия на всяка  ситуация, която им е направила впечатление, а вечерите са за забавления и заря.  

„Арес” е отбор, за който тепърва ще се говори и пише. За него казват, че той е така нареченият „Малка Барса”. Избирайки стадион „Димитровец” младите футболисти доказват убедително, че Ковачевци има спортна база, която предоставя отлични условия.