„Топлофикация Перник” качи на касите окончателните изравнителни сметки

„Топлофикация Перник” качи на касите окончателните изравнителни сметки

„Топлофикация Перник” е качила на касите на дружеството окончателните изравнителни сметки за изминалия отоплителен сезон, едновременно със сметката за консумираната топлинна енергия за месец юли 2019 г. Това информираха от дружеството.

 От там напомниха, че е отстранена допуснатата грешка в методиката на изчисление на 50%- тната отстъпка в изравнителните сметки на абонатите със сключен договор за равни месечни вноски,  която беше допусната при абонатите, обслужвани от „Нелбо Инженеринг”.  

От „Топлофикация Перник” информират още, че сумите за връщане от  изравняването за изминалия отоплителен сезон абонатите ще могат да си получат само на касите на дружеството, които се намират в сградата на банка ДСК в кв.”Изток” и в Минна Дирекция,   всеки работен ден след 13:00 ч.

От ръководството на дружеството апелираха абонатите да проявят търпение и да не се редят в горещините на дълги опашки пред касите. „Няма да има абонат, който е пожелал, да не си вземе дължимите му пари от изравнителната сметка. Онези, които не пожелаят да си ги вземат, но са редовни платци, дължимите суми ще им бъдат приспаднати от следващите сметки”, увери изпълнителният директор на топлофикационното дружество инж. Любомир Спасов.