Благотворителен турнир „Заедно за децата на Перник”

Благотворителен турнир „Заедно за децата на Перник”

Благотворителния турнир по футбол „Заедно за децата на Перник” организират младежите от ГЕРБ в Перник.

Футболът не е просто игра. Той е стремеж към благородство, създаващ колективи, учещ на дисциплина, индикатор за добро и обединяващ хиляди сърца и души в едно. През годините сме ставали свидетели на различни каузи , около които се е обединила футболната общественост. В ритъма на тази велика игра, ние от МГЕРБ – Перник решихме да отбележим Международния ден на младежта, като организираме благотворителен турнир

по футбол в помощ на детското отделение на МБАЛ „Рахила Ангелова” в Перник, казват организцаторите.

Турнирът ще се проведе на 31.08.2019 г. (събота), на стадион „Звезда“ в „Димова махала“, а началото ще бъде дадено в 9.45 часа.

Право на участие в надпреварата имат всички лица, навършили 18 години. Отборите могат да бъдат смесени – мъже / жени. -Всеки тим се състои от минимум 6+1 и максимум 10 състезатели.

Всеки отбор трябва да внесе задължителна такса за участие на стойност 30 лв.

Заявки за участие и информация  се приемат на телефон 0882 451 370, или на място в офисите на ПП ГЕРБ – на адрес ул. „Благой Гебрев“ 20, квартал „Изток“ и на ул. „Търговска“ 30.

Децата са нашето бъдеще и ние сме длъжни да им подсигурим добри и съвременни условия. Нека заедно, ръка за ръка, се обединим за децата на Перник, приканват организаторите.

В рамките на събитието ще се проведе благотворителен търг, като със събраните средства ще бъде закупена апаратура за детското отделение на лечебното заведение.

”Да превърнем света в по-добро място за живеене не е толкова трудно. Именно това са доброволците – не съвсем присъщи на времето, в което живеем, герои, заради които си струва да се усмихваме!” е апелът на младите хора, инициатори на турнира.