Млади от БСП организират конкурс на тема „Моята мечта за Перник»

Млади от БСП организират конкурс на тема „Моята мечта за Перник»

По повод Международния ден на младежта, който ще бъде отбелязан  на 12 август, младежката организация на БСП в Перник организира конкурс за есе на тема “ Моята мечта за Перник“. В събитието могат да вземат участие младежи от 18 до 29 години от град Перник. Нека желаещите да изпращат своите есета, заедно с малко информация за себе си. Вашите творби можете да изпращате до 20 август 20:00 часа на pernikese@abv.bg

Изисквания за есето:

Използвайте шрифт Times New Roman

Размерът на шрифта да е 12

Дължината на есето да е не повече от 4 печатни страници

В кратък текст напишете Вашите имена, години, учебно заведение, както и контакт за обратна връзка – email и телефон.

Жури ще избере тримата победители, които ще посетят Европейския парламент, благодарение на Цветелина Пенкова, член на Групата на социалистите и демократите в ЕП.

От 2019г. Цветелина Пенкова е част от нашите представители в Европейски Парламент. Тя започва своята професионална кариера в Кралската банка на Шотландия (RBS), след което работи в инвестиционен фонд в Лондон. Завършва висшето си образование с магистърска степен по финансова икономика в университета Оксфорд във Великобритания, а преди това учи Финанси и икономика в университета Бокони в Италия. Като част от обучението си в Бокони следва 2 години в Централния европейски университет в Унгария и 6 месеца в университета МакГил в Канада.