Неуловимите служители на КЗП в Перник

Неуловимите служители на КЗП в Перник

Представителите на Комисията за защита на потребителите в Перник са буквално неуловими, алармират граждани, които не успели да намеря служителите, на които да подадат своите сигнали, нито на място, нито по телефона.

Оказа се, че всяка връзка с тях е „куза пердута”. До това зцаключение стигнали и представителите на РС на КНСБ, които в продължение на дни се опитвали да се свържат с тях , за да ги поканят за участие в представянето на националната инициава „Сивото убива” .

След като не успяхме да се свържем с тях по телефона, отидохме на място, но отново едарихме на камък. Обяснението, което получихме, бе, че идвали само сутрин,  осле излизали по проверки, заяви председателят на РС на най-големия синдикат в България – КНСБ Наташа Ангелова.  Според нея това е недопустимо и ксиндикалистката иска съдействието на областния управител Ирена Соколова, за да се нормализират нещата и в областния град да има наистина действащо звено на Комисията за защита на потребителите.  Не е нромално повечето жалби да се изпращат директно в централата в софия заради неоткриваемите служители на КЗП в Перник, смята и Ангелова, и потърпевши данъкоплатци.