Меган Маркъл и принц Хари са на път да потъпчат поредна традиция…

Меган Маркъл и принц Хари са на път да потъпчат поредна традиция…

Меган Маркъл и принц Хари вече са горди родители на сладко и чаровно момченце, което нарекоха Ачи. Двамата са по-влюбени от всякога, а това личи дори само от начина, по който се гледат.

Двамата обаче са на път да извършат нещо шокиращо. Никой не вярва как за пореден път двамата ще нарушат всички кралски традиции, защото просто са си наумили нещо. Този път обаче действията им ще засегнат и други лица.

Херцогът и херцогинята на Съсекс са решили да си осиновят чернокожо дете от Африка. Това ще се случи за първи път в кралското семейство, а дали американката е повлияла на съпруга си за това решение, не е ясно.

Новородено дете напоследък е доста трудно да бъде осиновено, но сме убедени, че кралското семейство доста бързо би се справило с каквито и да е трудности по пътя към мечтата си.

Очаква се Меган и Хари да се ориентират към осиновяването на момиченце. Актрисата винаги е казвала, че мечтае да си има и дъщеричка и това би била една идеална възможност.

Към този момент все пак единствената пречка за осиновяването е вътрешното право в кралското семейство. Подобно нещо би предизвикало пореден скандал.

Откакто Маркъл е част от роялите традициите биват непрестанно тъпкани и газени. Все пак Елизабет Втора е опитен дипломат врял и кипял в различни житейски ситуации, дали ще овладее положението или херцозите на Съсекс съвсем скоро ще имат още едно дете, предстои да разберем./jenata.blitz.bg/