Кметът на Перник се срещна с носителя на световна купа по кикбокс за град Перник – Рандъм Иванов

Кметът на Перник се срещна с носителя на световна купа по кикбокс за град Перник – Рандъм Иванов

Кметът Вяра Церовска се срещна с първия носител на световна купа по кикбокс за град Перник – Рандъм Иванов. Малкият шампион е само 12-годишен и е успял да завоюва купата на „Bestfighter Wako World Cup“ в Римини, Италия. Той беше заедно с неговите съотборници от СК „Боец“ Мартин Илиев, Ясен Борисов и Георги Христов, носители на един сребърен и два бронзови медала от състезанието в Италия. Треньорът им Венелин Анков пък не скри радостта си от постигнатите резултати на момчетата в спортната битка, в която са участвали 243 клуба от цял свят.

„За мен е истинско удоволствие да ви поздравя за отличните постижения. Вие сте гордост за нашия град. Чрез спорта ни зареждате с патриотизъм и положителни емоции. С тази купа и медали убедително доказахте своя професионализъм и добрите възможности за развитието на кикбокса в Перник“, заяви кметът Вяра Церовска и връчи специални плакети на треньора и световния шампион.

На срещата присъства и зам.-кметът Денислав Захариев, който също поздрави младите състезатели и им пожела още повече успехи.

 „Всички показаха голямо израстване и беше едно голямо приключение. Благодаря ви момчета, за мен беше чест“, допълни треньорът Венелин Анков.