Слънчеви усмивки в Центъра за настаняване от семеен тип

Слънчеви усмивки в Центъра за настаняване от семеен тип

Представителки на структурата на ЖГЕРБ-Перник и младежите от Центъра за настаняване от семеен тип в пернишкия квартал „Драгановец“ осрещнаха лятото с добро настроение и слънчеви усмивки. зарадваха обитателите на социалния център с ден сред природата и посещение в зоокът. По традиция младите хора бяха изненадани с много много подаръци

и лакомства от своите любезни домакини семейство Мирчеви, които за пореден път отвориха дома и сърцата си за своите малки посетители. Младежите се любуваха на прекрасна природа и с интерес наблюдаваха над 30 вида екзотични птици.

„С децата посрещаме лятото с веселие и добро настроение. За нас е истинско щастие, че с такъв малък жест успяхме да предизвикаме толкова много детски усмивки. Вярваме, че доброто трябва да се умножава, и че когато всеки направи дори и малка добрина, в крайна сметка тя е стъпка към голямата цел“, заяви областният клубен ръководител на ЖГЕРБ-Перник д-р Елза Драгомирова. Тя напомни, че дълг на цялото ни общество е да подпомогнем тяхната социалната интеграция.

„Щастливи сме, че успяхме за пореден път да усмихнем тези прекрасни деца. Заедно преживяхме вълшебни мигове, които донесоха много празнично настроение на децата“, сподели собственичката на частния зоокът Анна Мирчева.